Vi som tar hand om er på NW Production är:

Nina Widtskiöld – har grundat NW Production.
Hon är uppvuxen i Tyskland och Frankrike där hon tillbringade skol - och universitetsåren. Nina har en enorm erfarenhet och fingertoppskänsla för detaljer när det gäller alla sorters arrangemang. Idag driver Nina NW Production tillsammans med sina medarbetare och partners. Under åren i branschen har Nina byggt upp ett värdefullt kontaktnät runt om i hela världen, vilket är en stor tillgång för att kunna leverera absolut högsta service!

Språk: Svenska, Franska, engelska och tyska

Epost: nina@nwproduction.se
Tel: 040-301734 Mobil: 0705-541734

Teresa Werdinius - Projektledare
Hon har jobbat i resebranschen de senaste 15 åren med olika ansvarsområden. Under dessa år har hon genomfört mängder av spännande projekt och sammanfört människor världen över. Hon har studerat i Schweiz, bott i London och har familj och vänner i många delar av världen. Teresa jobba helst i nära förståelse och relation till kunden och tycker om att skapa upplevelser som berör och engagerar. Södra Europa och delar av Asien besöker hon gärna då erbjudandet av historia, kultur och kuliniska upplevelser tilltalar lite extra. En annan favorit är Buenos Aires, en stad som enligt henne själv inte lämnar någon besviken med sin passionerade tango, spännande historia, marknader och sport.

Språk: Svenska, Engelska, Tyska och Franska
 
Epost: teresa@nwproduction.se
Tel: 040-301734 Mobil: 0760-071431

 

Emy Borg - Projektassistent
Emy brinner för nya möten, människor och besöksnäringen. Hon tog examen från Akademi Båstads yrkeshögskola med specialisering i turism och service 2017. Tidigare har Emy bott i London där intresset för service och evenemang växte fram ännu mer. Hon har även bott på Zanzibar i Tanzania där hon bland annat arbetare med lokala ungdomar på en skola i byn Paje. Emy har vid flera tillfällen varit involverad under större evenemang såsom Handbolls-EM, Idrottsgalan, Sofieros 150-års Jubileum, Tennisveckorna i Båstad och Påvens besök i Malmö. Emy är ofta med där det händer spännande saker och tycker det är kul med nya utmaningar. Emy innehar även ett dykcertifikat och var med i Skånelaget i fotboll.


Språk: Svenska, Engelska, Danska

E-post: emy@nwproduction.se
Tel: 040-301734 Mobil: 0705-831734

Susanne Hylén - Försäljning
Susanne brinner för att hjälpa människor och ge god service! Hon har en lång erfarenhet av entreprenörskap, försäljning, resor och nätverkande. Susannes erfarenheter omfattar 15 år i resebranschen som reseledare, flygvärdinna, gruppreseansvarig, utbildare för personal till världens alla resmål. Tidigare har Susanne arbetat med försäljning av fastigheter, som marknadsassistent, säljansvarig, teamleader. Susanne har bland annat arbetat på Höganäs, Balansekonomi och Ving. Susanne innehar även ett dykcertifikat och seglar gärna när tillfället ges.

Språk: Svenska, Engelska, Danska

Epost: susanne@nwproduction.se
Tel: 040-301734 Mobil: 0763-051734

 

Lisa Hervier - Projektassistent
Lisa har under många år varit med på NW Productions olika arrangemang. Hon började hos NW Production våren 2013, där hon assisterar projektledarna och sköter det administrativa. Hon har rest väldigt mycket i sitt liv och älskar att upptäcka nya städer och kulturer, på såväl varma som kalla destinationer. Allt som är nytt och spännande tycker hon om. Lisa har även studerat franska i  Aix-en-Provence och rest jorden runt. Hon har tidigare studerat på Linnéuniversitetet i Växjö, på Malmö Högskola och på Lunds Universitet. Just nu studerar Lisa en Yrkeshögskoleutbildning med inriktning Service Management i Malmö.

Språk: Svenska, Engelska och franska 

Epost: lisa.hervier@nwproduction.se
Tel: 040-301734

Karin Högborg - ekonomiansvarig.
Karin tar hand om ekonomin på NW Production. Hon har också jobbat inom resebranchen under flera år.

Språk: Svenska, Engelska

 

 

 

 

Equi Tours

Här nedan kan du läsa om personalen hos vår partner Equi Tours. Vi delar lokaler samt samarbetar vid behov.

Marie Nyberg har under mer än 15 års tid arbetat med olika former av arrangemang och resor inom trav - och galoppsporten (www.equitours.se). Tillsammans med Equi Tours har NW Production tillgång till ett stort nätverk inom leverantörsledet. Nina Widtskiöld och Marie Nyberg har samarbetat i flera år.

Språk: Svenska, Franska och engelska

 

 

Annika Månsson - projektledare.
Annika har jobbat inom resebranschen i 5 år, efter att hon gick en utbildning som belyser ledarskapet inom turismnäringen. Ridsporten ligger Annika varmt om hjärtat såväl som att upptäcka nya pärlor runt om i världen. Annika är väldig berest sen barnsben och har många unika upplevelser och erfarenheter från andra kulturer med sig i bagaget. Annika kommer alltid med roliga och kreativa idéer för kick-offer och arrangemang på hemmaplan. Om ni vill ha en spännande och annorlunda fest är Annika den stora idésprutan! För henne finns det ingenting som är omöjligt och hon fixar allt på bästa sätt efter kundens önskemål.

Språk: Engelska och tyska