Mexico

För en lite längre resa, är Mexiko ett resmål i särklass. Mexiko erbjuder härlig kultur, spännande mat och dryck och fantastiska upplevelser. Under en veckas tid kan ni uppleva de otroliga sol- och månpyramiderna i Teotihuacan utanför Mexiko City, bergsvägarna i Chiapas på vägen till San Cristobal de las Casas och de fantastiska utgrävningarna från Mayaindianderna i Palenque. Förutom kultur, så kan några dagar på stranden, antingen i Acapulco eller i Cancun/Riviera Maya, gladeligen läggas in i programmet.

Mexiko City är en av världens största städer och här upplever man mexikansk musik när Mariachi bandet ställer upp sig, Diego Riveras stora väggmålning i Presidentpalatset och det Antropologiska museet med objekt från de olika indiankulturerna som har funnits i Mexiko.

För konferens blandat med aktiviteter är Playa del Carmen eller Cancun en bra utgångspunkt där man bor bra nära stranden och det turkosa karibiska havet. Samtidigt kan man göra dagsutflykter till mayaruinerna Chichen Itza eller Tulum, snorkla i de underjordiska droppstensgrotterna som kallas Centoes, eller bege sig ut med båt till korallrevet för att snorkla eller dyka.