New York – THE CITY THAT NEVER SLEEPS

I New York kan du få allt du önskar och lite till. Upplev staden som aldrig sover. På dagen är utbudet stort; shopping, sightseeing, museer, magnifika byggnader och broar, konstgallerier, myllret av folk och mycket annat. Se Central Park på ett annorlunda sätt, hyr ett par rullskridskor eller en cykel och ta dig runt i parken.

Gör ett stop vid Ground Zero, minnesmärket för platsen där World Trade Center stod och se den enorma ytan som de två byggnaderna utgjorde, i mitten av Manhattans tätbebyggda finansdistrikt.

När kvällen närmar sig så låter Time Square sig inte väntas på. Att redan första kvällen promenera på detta stråk av blinkande neonskyltar, dofter från grillad mat, taxibilarnas ihärdiga tutande, skapar en atmosfär som vi nästan vågar lova att du inte finner någon annan stans. Detta är hjärtat av New York och dess puls är enormt hög.

Vad sägs om att ta tillfället iakt och gå och se ett baseball derby mellan New York Yankees och New York Mets? Att träffa en amerikan under mer avslappnade former eller i sin hemmamiljö får man leta länge efter! New York är nog den staden i USA som redan känns bekant så fort man anländer till Manhattan. New York passar alla, gammal som ung. Välkommen till New York där pulsen aldrig sjunker!