Tapasmeny

NW Production har lång vana av att planera, genomföra och följa upp företagsarrangemang för både mindre och större grupper. Vi vill gärna hjälpa er med att även arrangera det där lilla extra och har därför glädjen av att presentera vår tapasmeny. Vi har tagit fram olika förslag på roliga företagsaktiviteter man kan göra runt om i hela Öresundsregionen. Tapasmenyn uppdateras hela tiden här på hemsidan.
En bokningsavgift på 20 kr per bokad  pers tillkommer. Alla priser gäller tillsvidare och är ex moms.
 

UTMANINGEN
Ni får 100 uppdrag att lösa, alla värda olika poäng. Detta är en händelserik poängjakt som spelas både inne och ute. Fel svar ger poängavdrag och man kan svara ”pass” för att hoppa över frågan – det gäller att prioritera! Den grupp som är mest kreativ brukar ro hem segern. Uppdragen kan handla om att hitta saker i staden, att fotografera saker, lösa utmanande frågor, hitta på en företagsslogan och mycket annat roligt.
Pris: 490 kr/person.  Måste vara minst 6 deltagare. Minimidebitering: 8000 kr
Boka här...

Obs! Aktiviteten är bokad först när du mottagit en bekräftelse från oss

TEAMBUILDING & MUSIK

Under ett par timmar får ni lära er att spela vars ett blåsinstrument och tillsammans med era arbetskamrater bygger ni ihop en väl fungerande blåsorkester. Ni lär er att spela saxofon, klarinett, trumpet och trombon. Till att börja med kanske ni tror att det är omöjligt om ni inte är musiker, men efter bara några minuter kommer ni garanterat att kunna spela en blues. Bara våga prova!
Pris: 625 SEK/person (minst 10 deltagare). 
Boka här...

Obs! Aktiviteten är bokad först när du mottagit en bekräftelse från oss.
 

FLOTTEN
Ta en tur på Malmös vackra kanaler. Under ett par timmar får du uppleva staden på vatten, äta god mat och njuta av den fina musiken ombord. Turen tar cirka 1 timma och 45 minuter. Efter en kort färd på ca 40 minuter lägger båten till vid en liten brygga i Kungsparken/Slottsparken (betraktas av vissa som "nödhamn"). Här ligger den still ca 20 min. Det är en jättefin tur och något alla verkligen borde prova! (Mellan Maj & September)
Pris: 200 kr/person.
Boka här...

Obs! Aktiviteten är bokad först när du mottagit en bekräftelse från oss.

KRYDDPROVNING
Följ med på en tre timmar härlig kryddvandring i stadsdelen Rosengård i Malmö. Smaka på färska örter och kryddor och botanisera i koloniområdet. Du guidas av en matambassadör som visar det bästa från sin stadsdel. Vandringen bjuder på smakprover av mat, dryck och kryddor. Alla får en goodiebag!
Pris: 395 kr/person. Minst 10 personer = 5000 kr för 3 h.
Boka här...

Obs! Aktiviteten är bokad först när du mottagit en bekräftelse från oss.

LAGLEKAR
Spännande aktiviteter väntar på er! I lag om 4-5 personer antar ni 41 unika utmaningsrum uppdelat på 4 olika kategorier; klurighet, precision, fysik och lag mot lag. Det datoriserade systemet håller koll på era och motståndarnas resultat i realtid. Konferens, kick-off, eller annan typ av event – utmana dig och dina vänner och/eller kollegor under en dag ni aldrig kommer glömma!
Pris: 3 timmar 320 kr/person. 2,5 timmar 300 kr/person. 2 timmar 280 kr/person. 1.5 timmar 260 kr/person. Minsta antalet deltagare: 4 personer.
Boka här...

Obs! Aktiviteten är bokad först när du mottagit en bekräftelse från oss.

MALMÖ SIGHTSEEING
Turen tar dig genom Malmös spännande historia från medeltiden till modern tid. Att gå turen är ett enkelt och underhållande sätt att få veta mer om viktiga händelser, personer, byggnader samt få en inblick i hur det var att leva i Malmö förr. Turen tar ca 2 timmar och sträcker sig över 2 kilometer. Turen börjar utanför S:t Petri kyrka och slutar på Möllevångstorget.
Pris: 120 kr/ person. Grupp: 2500 = en timme. 3500 =  två timmar. Maxantal: 50 personer.

Obs! Aktiviteten är bokad först när du mottagit en bekräftelse från oss.

FUNBALLZ
Funballz är gigantiska badbollar som gör det möjligt att gå på vatten. Professionella instruktörer hjälper er att ta plats i varsin funball. Sen är det dags att ge sig ut på vattnet för en skrattframkallande trekamp. Ni möts i galna grenar som "Hamster zumo", "Speedy Gonzales" och "Stand up tall". Många skratt senare vet ni vem som är dagens vinnare på vattnet. Aktiviteten pågår i 20-30 minuter.
Pris: 495 kr / två personer. Minsta antal: 6 personer.
Boka här...

Obs! Aktiviteten är bokad först när du mottagit en bekräftelse från oss.

VINPROVNING MED VINEXPERTEN FRÉDÉRIC HERVIER
Nu är det dags att prova viner! Frédéric Hervier från Wine Tales berättar entusiasmerande och kunnigt om vinerna, naturligtvis presenteras det både röda och vita viner. Vi lovar att det är mycket underhållande och en och annan nyvunnen kunskap kommer med all säkerhet att följa med hem!
-    -    -    -    -    -    -    -    -    -
Vinprovningen designas utifrån gruppens intresse, kunskap eller önskemål:
Vinprovning eller Champagneprovning:
Grundlig presentation av vinerna; ursprung, terroir, historia, vinodlare, doft, smak, eftersmak.
Ordning på vinprovningen bestäms av Wine Tales tillsammans med kunden.
Temakväll 
Vi väljer exempelvis att provsmaka och jämföra 5 Cabernet Sauvignon från 5 olika 
regioner i världen. (antal viner kan variera) 
Landskamp
Viner från Frankrike mot viner från ett annat land. Blindprovning och poängsättning. Väldigt interaktiv och roligt.
Vinmingel
Vinerna ställs ut och gästerna provsmakar vinet i sin egen takt. Kan genomföras under en middag. Detta är ett mycket uppskattat sätt att provsmaka vin under en företagsfest, kundträff, bröllop, födelsedagsfest eller en vänträff. 
-    -    -    -    -    -    -    -    -    -
Pris: 295,00 SEK per person upp till 20 personer. (minimidebitering 3 650,00 Sek per provning). 
Priset inkluderar 5 olika viner, glas till provning och vatten.
Önskar ni ostbricka, tillkommer 70,00 Sek per person
Milersättning utanför Malmö Stad tillkommer.
- Pris för Champagneprovning – (ex. moms)
595,00 SEK per person upp till 20 personer. (minimidebitering 6 900,00 Sek per provning).
Priset inkluderar 4 olika viner.
Lär er sabrera Champagne, 580,00 Sek per flaska
Önskar ni ostbricka, tillkommer 70,00 Sek per person
Milersättning utanför Malmö Stad tillkommer.
Boka här...

Obs! Aktiviteten är bokad först när du mottagit en bekräftelse från oss.

 

TESTA DINA MATKUNSKAPER
Det här spelet kombinerar aktiv matlagning med en tävling där man spelar mot varandra i en ingrediensjakt på stan! Spelet ger annorlunda smakupplevelser som öppnar för roliga samtal. Laget måste lösa faktafrågorna och de kluriga ledtrådarna som leder till stadens mest intressanta matställen. Efter två timmars tävlande går alla i mål vid en matstudio. Det vinnande laget koras, och sedan tar de professionella kockarna vid för att leda matlagningen tillsammans med er – och givetvis avslutas evenemanget med att ni får avnjuta er egen mat till middag. Ett spel blir som en riktig snackis, eller snarare en smackis. 
Pris: 1690 kr (ex moms) per deltagare för spel, 3-rätters middag, 3 glas vin, kock. Minimidebitering 20.280 kr. Minst 6 spelare, max 40 spelare. Spelet sker utomhus och matlagningen inomhus. 
Boka här...

Obs! Aktiviteten är bokad först när du mottagit en bekräftelse från oss.

CHOKLADPROVNING
I ca 1-1,5 timme får ni veta massor om hur man tillverkar choklad, chokladens bakgrund och såklart smaka på den godaste chokladen och de bästa pralinerna du någonsin kunnat tänka dig. Ni får även såklart möjligheten att ställa så mycket frågor ni vill om just choklad. 
Pris: 470 kr/ person. Minsta antal: 12 personer. Maxantal: 150 personer.
Boka här...

Obs! Aktiviteten är bokad först när du mottagit en bekräftelse från oss.
 

SPÖKVANDRA MED 3-RÄTTERS MIDDAG
Danska eller Svenska spöken? Häxor? Vad händer på Malmös gator efter mörkret faller egentligen? Vågar ni ta reda på detta? Den obehagliga känslan du kände innan var helt berättigad. Vågar ni möta de döda med livet som insats? En dramatiserad stadsvandring där kusligheter blandas med historia och humor. Möt Mästerman: Han är inget elakt spöke men däremot en paragrafryttare. Är man skyldig så skall man sona så han torterar och avrättar utan pardon. Möt Snapphane Per: Bonde från 1600 talet. Han är stolt Skåning och väldigt bitter och arg över att Sverige fortfarande äger Skåne. Han är avrättad och blodig och sur. Möt Häxan: Brandskadade kvinna från 1500 talet. Bränd och torterad. En kvinna med skinn på näsan. Bränt skinn. Möt... kanske dyker det upp någon mer. Kanske inte. Kanske du ser dem, kanske inte. Turen avslutas med en trevlig 3-rätts middag.
Pris: 625 kr ink 3-rätters middag. Maxantal deltagare: 70 personer.
Boka här...

Obs! Aktiviteten är bokad först när du mottagit en bekräftelse från oss.
 

MORDGÅTOR MED 3-RÄTTERS MIDDAG PÅ ÖSTERLEN
En död luffare ligger på salongsgolvet i det vackra slottet. Vem är han? Varför är han där? Publiken får välja valfri karaktär och följa efter i de olika rummen i jakt på ledtrådar. Till den magnifika trerättersmiddagen ute på Österlen ska ni i publiken försöka lösa gåtan. Är det slottsfrun? Är det drängen? Varför beter sig butlern som en stenstod? Eftersom ni har sett olika möten mellan de misstänka, så har ni följaktligen olika information och kunskap om slottsfolket. Vem har den skarpaste kniven i lådan? Skynda så ni inte missar denna kluriga gåta.
Pris: 855 kr ink 3-rätters middag på Österlen. Maxantal deltagare: 70 personer.
Boka här...

Obs! Aktiviteten är bokad först när du mottagit en bekräftelse från oss.
 

SEGWAY I MALMÖ
Ta chansen att utforska Malmö på en Segway. Segway är det perfekta sättet att på ett snabbt och smidigt sätt se Malmös sevärdheter. Ta en tur till ribban, Turning Torso, Stortorget eller andra av Malmös sevärdheter på din Segway. Segway är det smarta, mjuka, effektiva och miljövänliga sättet att ta sig fram på. Fordonet bygger på innovativt tänkande, senaste teknik och drivs med hjälp av 2 dubblerade elmotorer samt ett redundant datasystem. Maxfarten är 20 kilometer i timmen och en enda laddning tar fordonet hela 4 mil.
Pris: 1 timme = 270 kr.  2 timmar = 380 kr.  3 timmar =  490 kr
Boka här...

Obs! Aktiviteten är bokad först när du mottagit en bekräftelse från oss.
 

BANANSKAL ELLER STRATEGI
Letar ni efter en annorlunda och rolig föreläsning? NW Production har samarbetat med Stefan och Kim i många år och vi kan rekommendera dem om ni vill ha en häftig och unik kvällsshow. Stefan & Kim uppträder för både större och mindre publik med sina unika arrangemang och de uppträder för både utländska och svenska kunder, i Sverige och i många olika länder och världsdelar (Senast i Las Vegas).
Nu har de vidgat sina vyer inom underhållningsbranchen och har sytt ihop ett mycket inspirerande föredrag som de kallar Bananskal eller Strategi. Stefan & Kim berättar om livet som underhållare och artister, vad som händer på och bakom scenen och utmaningarna som de älskar. Hur känns det att jobba för olika publiker? Hur skapar man föreställningar?
Hur blir man mottagen? Stefan & Kim lyckas i högsta grad kittla och fånga publiken i detta intressanta föredrag.
Sina instrument har de givetvis med sig.
På kvällen, festen ,jubiléet, eventet, är det självklart dax för Stefan & Kim SHOW.
Pris: 15 000 kr / gruppbokning.
Boka här...

Obs! Aktiviteten är bokad först när du mottagit en bekräftelse från oss.

 

STOMP UP FRONT
Stomp Up Front drivs av  ett  önskemål om att underlätta kommunikation, samarbete och fysiskt välbefinnande på arbetsplatsen och i alla andra sociala konstruktioner, genom att öppna upp er medfödda taktkänsla och förmåga att svänga till det tillsammans. Med enkla medel, superhög energinivå, breda leenden och äkta glädje i projektet iscensätter Stomp Up Front de kommunikativa ambitionerna i en underhållande och lärorik inramning. Din egen interaktiva rytmteater. Action och teamwork i självsvängning med fokus på samvaro och samarbete.
 
It’s Stomp  - klassisk teambyggande med inslag som upplevelse, underhållning, lärande, samarbete, kroppslig och mental utmaning och ett säkert skott med bus eller godis. Vi lär oss att kommunicera genom ljud, oväsen, skrammel och upplever hur kreativiteten kan blomstra och teamandan gnidas fram ur  lampan med hårt arbete och slagkraft. Det är kraftfullt och energiskapande. Ska vi slå vad om att alla lever sig in i projektet med liv och lust när det svänger!?  Exempel på platser och arrangemang där Stomp Up Front kan vara ett inslag: konferenser,  seminarier,  personaldagar/arr, läger,  produktlanseringar,  workshops,  fester, mm.  Stomp Up Front  har  genomfört arrangemang i de flesta delar av Danmark och 
dessutom i Sverige, Norge och Tyskland.
Prisexempel: 20 personer= 6.500:- / 50 personer= 8.000:- / 100 personer= 10.500:- 
Tid: Från 30 min – 2 timmar. Minst antal deltagare: 10. Max antal deltagare: 2000.
Boka här...

OBS! Aktiviteten är bokad först när du mottagit en bekräftelse från oss.
 

JEEP KÖRNING
Jeep körning i naturskön miljö på Österlen eller i stadsnära miljö i Malmö. Offroad banorna är uppbyggda med fasta hinder av stockar. Vi har skapat ett antal hinder som återskapar de svårigheter man kan stöta på vid körning i terräng.

Äventyret kan även kommer till dig med mobila banor som byggs upp på plats. Detta kan göras över hela landet. Detta är perfekt som event för företaget, både som teambuilding och på företagsarrangemanget.

Pris: 859 per person, ex moms.
Inkluderar körträning, instruktioner och körning under ca 2 timmar på bana. Kaffe och tilltugg ingår i priset. Produkten är en helhetsprodukt, ett större utökat äventyr jämfört med våra privatturer.

Boka här...

OBS! Aktiviteten är bokad först när du mottagit en bekräftelse från oss.