NW PRODUCTION recommends

Activities and excursions

Below we recommend some activities and excursion to do in the cities and around Scandinvia in order to inspire you and to give you and overview of what there is to offer. We can help you organise acitivities, special dinners, excursions, speakers, technical visits, entertainment and much much more. There is so much more that we would like to tell you so we hope to hear form you soon.  

Lyckliga medarbetare för mer lönsamma organisationer

Vad är lycka? Hur blir man lyckligare?

Vi är övertygade om att medarbetare som upplever att de mår bra och är lyckliga är mer kreativa och produktiva. Forskning visar att kreativitet och produktivitet leder till ökad lönsamhet. Hur åstadkommer man då det?
Tillsammans med Emma Igelström och Maria Spetz erbjuder vi ett skräddarsytt paket utifrån era önskemål som exempelvis kan innehålla:

  • Inspirationsföreläsning
  • Fysisk träning på alla nivåer
  • Mental träning
  • Workshop – Hälsa i 3D, sätt mål för kropp, knopp och hjärta
  • Workshop – Nå din fulla potential

 

Annorlunda bilrace i Berlin

Testa på en annorlunda och rolig bilaktivitet i hjärtat av Berlin. Aktiviteten startar i ett trendigt hippie område där gruppen får instruktioner och testköra dessa fantastiska små bilar. Ni kommer att köra en och en och bilen påminner om en Go Cart och är väldigt enkel att köra och passar för alla som gillar fart och fläkt. Ett annorlunda och kul sätt att uppleva Berlin på.

Teambulding med musik

Under ett par timmar får ni lära er att spela vars ett blåsinstrument och tillsammans med era arbetskamrater bygger ni ihop en väl fungerande blåsorkester. Ni lär er att spela saxofon, klarinett, trumpet och trombon.

Till att börja med kanske ni tror att det är omöjligt om ni inte är musiker, men efter bara några minuter kommer ni garanterat att kunna spela en blues. Bara våga prova!

Filminspelning i Riga

En fantastisk rolig aktivitet och teambuilding där alla deltagare tillsammans ska skapa en film. Aktiviteten startar med att ni får träffa filmteamet som berättar om upplägget av filmen, som är ett manus som handlar om det gamla Riga under krigstiden.  Alla blir tilldelade olika roller och får hämta kläder som passar bra in i karaktärerna. Aktiviteten är garanterat ett minne för livet och det bästa är att ni får med er filmen hem.

 

Ice Breaker Tur, King Crab Safari, Snow Hotel

Snön faller vanligtvis i november i de norra delarna av Finland och smälter i början av maj. I inlandet i södra och mellersta Finland faller snön oftast först i början av december och smälter bort i slutet av mars eller i april. Här finns det mängder med möjligheter att kombinera er resa eller konferens med snöaktiviteter. Våra favoriter är bland annat Ice Breaker tur där det finns möjlighet att bada mitt ute i Östersjön, besöka det fantastiska snö hotellet i Kemi, bo i glasigloos i Ivalo och träffa tomten i Saariselkä. Eller varför inte fiska de mäktiga djuren Kungskrabba uppe i Kirkenes och samtidigt få chans att se norrsken?
Aktiviteter passar såväl för 10 personer som 180 personer.

Stomp up front

levererar en rytmisk och energifylld erfarenhet som är lämplig för konferenser, företagsevenemang, teambuildings, utbildningar och workshops. Alla aktiviteter är baserade på den populära slagverksdisciplinen som kallas stomp, men de möjligheter och kreativa gränser inom dess innehåll är oändliga och kan modifieras så att de helt och hållet känns som dina egna.

Musikaktivitet

Skräddarsydda musikquiz för konferens, teambuilding eller AW. Upplevelsen i dessa quizar är som “Doobidoo” och “Så ska det låta”. De kör också klassiska pubquiz. Med musik från 60-talet och fram till idag, film- och TV-seriefrågor och många olika roliga tävlingsmoment, så att alla kan vara med, ser de till att ert event blir något utöver det vanliga.

Kanske vill ni att aftonen avslutas med dans?
Vi fixar det också.

Vin eller Champagneprovning

Vi lägger en stor vikt vid att skapa en positiv atmosfär och ett trevligt umgänge under evenemanget!

Vinprovning eller Champagneprovning leds av Frédéric Hervier som är vinkännare och uppvuxen i en fransk vinodlarfamilj i Loire dalen. Ni får en underhållande och lärorik föreläsning om vinerna och dess historia medan ni umgås tillsammans med vänner och kollegor. Till vinerna serveras passande tilltugg till temat för dagen.

Vinprovning eller Champagneprovning designas utifrån gruppens intresse, kunskap eller önskemål.

CONTATE-NOS PARA PREÇOS E PROPOSTAS

Para obter mais informações e propostas, de acordo com as suas preferências