Exclusive Travel Creators

Ordet Exclusive står för att vi finns till för just er inför ert specifika event och vi fokuserare på det som ni har som syfte och behov inför ert event.

Vårt team har lång erfarenhet av att organisera möten och events. Vi talar flera språk och vi vet hur vi ska kommunicera med partners och leverantörer i branschen för att uppnå den perfekta konferensen, resan eller eventet.

Vårt team består inte enbart av oss på kontoret utan framför allt av våra partners i Sverige och ute i världen. Utan dessa kompetenta människor och organisationer skulle vi inte kunna erbjuda kvalitetsresor till våra kunder.

Vårt team på kontoret som är projektledare, projektassistenter, inköpare, ekonomiansvariga, och framför allt kreatörer med passion för det vi gör, är alltid på utkik efter nya infallsvinklar och nya idéer vi kan erbjuda. Vi besöker mässor, workshops, destinationer, traskar in och ut på hotell för att veta vad som erbjuds, testar aktiviteter och möter guider, bussbolag, flygbolag, destinationsrepresentanter och möter branschfolk som besöker vårt kontor varje vecka.

När ni låter oss ta projektleda ert event tar ni del av vårt nätverk och erfarenhet.

Välkomna in i vår värld!

 

Nina Widtskiöld – VD och Projektledare

 

Värdeord

I vårt arbete lägger vi stor fokus på våra värdeord ”Passion, kreativitet och Professionalism” vi har en lång vana av att planera, genomföra och följa upp företagsarrangemang för både mindre och större företag och grupper.