Vi ger tillbaka till samhället

NANZE CHILDREN’S SERVICES – MALAWI

Genom vår vän och kollega i branschen, Zebbie Fagerlind, en av grundarna, så har vi i år valt att stödja Nanze Children’s Services Inc. Det är en icke-statlig och ideell organisation som hjälper barn i Malawi, ett av världens fattigaste länder, med utbildning, sjukvård och tillgång till vatten. Genom Zebbie är vi garanterade att vårt stöd kommer fram till barnen och kvinnorna.

Genom insamlingar som gått oavkortat till projektet kunde Nanze glädjande öppna byn Chikwasas första klinik år 2013. Kliniken hjälper idag gravida kvinnor att kontrollera sina graviditeter men fungerar också som en informationscentral. Här blir även de små barnen vaccinerade och får vitaminer upp till 5 års ålder.

Den 18 september 2017 nådde Nanze organisationen ett av sina mål – nämligen att öppna en skola för klass 1–3. Skolan har tre klassrum som rymmer cirka 350 elever och kommer att utrustas under årsskiftet 2017/2018 med en vattenpump med färskt och rent vatten vid. Förutom de vanliga grundskoleämnena utbildas barnen även i hygien för att förebygga smittspridning osv.

Nästa steg i utvecklingen (fas 2) är nu att utöka skolan med 2 nya klassrum för årskurs 4–5. Detta ger ytterligare 200 barn möjlighet till utbildning och en ljusare framtid!

NW Production stödjer denna viktiga organisation för deras outtröttliga och engagerade arbete för kvinnor och barn i Malawi. Vår julklapp 2017 kommer därför att gå till barnen och kvinnorna i byn Chikwasa i form av 27 000 tegelstenar som resulterar i 2 väggar till ett klassrum för 75–100 barn.

Kontakta oss för priser och förslag

Kontakta gärna oss så berättar vi mer och kan ge ett prisförslag utifrån just ert arrangemang och önskemål.