Er Exklusiva Reseplanerare

Ordet Exklusiv står för att vi finns till för just er inför ert specifika event och vi fokuserar på det som ni har som syfte och behov inför ert event eller konferensresa.

Vårt team har lång erfarenhet av att organisera möten och events. Vi talar flera språk och vi vet hur vi ska kommunicera med partners och leverantörer i branschen för att uppnå den perfekta konferensen, resan eller eventet.

Vårt team består inte enbart av oss på kontoret utan framför allt av våra partners i Sverige och ute i världen. Utan dessa kompetenta människor och organisationer skulle vi inte kunna erbjuda kvalitetsresor till våra kunder.

Vårt team på kontoret är projektledare, projektassistenter, inköpare, ekonomiansvariga, och framför allt kreatörer med passion för det vi gör! Vi är alltid på utkik efter nya infallsvinklar och nya idéer som vi kan erbjuda er. Vi besöker mässor, workshops, testar destinationer, venues och  hotell för att veta vad som erbjuds, provar aktiviteter och möter guider, bussbolag, flygbolag, destinationsrepresentanter och möter branschfolk som besöker vårt kontor varje vecka.

När ni låter oss projektleda ert event tar ni del av vårt nätverk och erfarenhet.

Välkomna in i vår värld!

Nina Widtskiöld – VD och Projektledare

Om oss

NW Production är sedan 2003 en konferens- och eventbyrå som arrangerar konferenser och företagsarrangemang både i Sverige och utomlands. I alla uppdrag vi gör arbetar vi efter våra värdeord; passion, kreativitet och professionalism.

Vi är lyhörda för vad ni som kund vill uppnå och hur ni vill lägga upp genomförandet, samtidigt som vi med vår långa erfarenhet kan komma med nyttiga tips och idéer som gör att upplägget och arrangemanget blir lyckat!

One Stop Shop

Vår kunskap är byggd på den gedigna  erfarenhet vi fått genom att möta våra kunders olika behov genom åren.  Mässor vi besöker, leverantörer vi träffar, utbildningar vi går på,  projektledning av kunders event och resor ger oss kontinuerligt nya perspektiv och fyller på vår kunskapsbank.

Vi har genom alla tänkbara händelser under event och resors genomförande byggt upp vår kunskap. Därför vet vi vad som fungerar och på så sätt undviker vi fallgroparna. När en situation dyker upp – något vi vet kan hända på ett ögonblick – ser vi till att så snabbt som möjligt hitta en lösning.

Oavsett hur liten eller stor er tillställning är tänkt att vara så är ni välkomna till oss för hjälp för att vi tillsammans ska skapa ett unikt och speciellt event just för er.

Nätverk

Runt om i Sverige och världen arbetar vi med ett utvalt nätverk av professionella yrkesmänniskor inom branschen –
bussbolag, guider, restauranger, hotell med flera som vi har ett stort förtroende för. Vi arbetar även med så kallade lokala DMC’s (Destination Management Companies). De finns på plats dygnet runt och har den lokala kännedomen som garanterar att ni får den bästa produkten och de bästa priserna för ert arrangemang.
 

Värdeord

I vårt arbete lägger vi stort fokus vid våra värdeord ”Passion, Kreativitet och Professionalism”.  Vi har en lång vana av att planera, genomföra och följa upp företagsarrangemang för både mindre och större företag och grupper.

Trygghet, ansvar och tidsbesparing

NW har sedan 2003 byggt upp ett globalt nätverk som gör att vi kan verka och genomföra kvalitetssäkrade event i Sverige och runt om i världen. Detta ger oss en oöverträffad lokalkännedom med vilken vi varje år skräddarsyr upplevelser på enastående platser världen över.

Alla event har ett syfte och som beställare vill ni naturligtvis uppnå bästa resultat. När ett event väl går ”live” går det inte att ”sudda ut och göra om”! Allt ska klaffa både före, under och efter eventet.

Lämna över ansvaret att tänka på avbokningsvillkor, körschema, tekniska behov m m till oss så att ni kan känna er säkra med att alla praktiska detaljer verkställs. Vårt ansvar är att genom projektledning se till att alla deadlines hålls, att underleverantörer blir informerade om alla detaljer, att deltagarna känner sig omhändertagna och trygga med att exempelvis deras allergier och andra speciella behov blir tillgodosedda.

Låt oss spara er tid så att ni kan hinna med era arbetsuppgifter och koncentrera er på eventets agenda och innehåll. Av oss får ni en helhetslösning som gör att ni kan fokusera på att mötas, samtala och utvecklas.

 

Låt oss sätta ihop körschema och projektleda bussbolag, restauranger, underhållare, hotell, flygbolag, guider, försäkringar, aktivitetsbolag, teknikleverantörer och alla andra personer som är involverade i att se till att just ert event blir minnesvärt.

Vi gillar att putsa på detaljer och vända och vrida på processer och behov för att kunna överträffa era förväntningar. För oss är den kreativa processen fylld av passion, spontanitet och generös takhöjd, utan att tumma på syfte och resultat.

Med öga för detaljer värderar vi varje destination och uppdrag där fokus ligger på kvalité, tillgänglighet, aktivitetsmöjligheter och trygghet. Vi har alla stor kännedom om våra noga utvalda resmål, de flesta destinationerna har vi personligen besökt. Vi säkerställer ovan för att er resa ska bli så bekväm och trygg som möjligt.